Ik zoek 100 ondernemers om met een zakelijke aanpak maatschappelijke doelen te bereiken. Het verkoopproces gaat voor mij over de connectie met mensen. Producten zijn leuk, geven bij aankoop een prettig gevoel, maar de kunst is om klanten een méér dan goed gevoel te bieden. Als je bij verkoop uitgaat van gezamenlijke winst, krijg je een andere verbinding. Dat geeft een warm gevoel, waardoor de klantconnectie zich echt kan verdiepen. Deze warm verkregen winst doet ook iets moois met de cijfers.

Connectiefactor

Mijn initiatief gaat over het duurzaam versterken van je eigen connectiefactor. Dat gaat niet over mooie producten alleen. Het moet gaan over  Social Intelligence. Over het zien van mensen, doorzien van klantbehoeften.  Wanneer jij met je product of dienst een bijdrage levert aan het geluk van een ander ontstaat er maatschappelijke winst waar geen mens weerstand tegen heeft. Dankzij jouw deelname krijgt je klant een goed gevoel en kunnen we samen anderen helpen.

Wat doen we voor jouw als ondernemer?

Via ons platform gaan we jouw dienst of product aanbieden en promoten en verkopen. Wij vergrootten de zichtbaarheid van jouw bedrijf en toegevoegde waarde van je dienst of product. Met onze aanpak word je relevanter voor onze maatschappij.