“Een brug slaan tussen ondernemers en lokale goede doelen”

Steeds meer grote ondernemingen verbinden zich, als onderdeel van hun beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, aan goede doelen. Stichting WinWinCompany biedt ZZP-ers en ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf nu ook deze mogelijkheid. Maar dan anders. Als maatschappelijk betrokken MVO-ondernemer kiest u bij ons – met een geringe investering – voor winst ten behoeve van het lokale goede doel maar ook voor winst ten bate van uzelf. Bekijk onze diensten.

Goede doelenmakelaar

“Na jarenlang allerlei commerciële functies gehad te hebben in verschillende branches zet ik mij nu met hart en ziel in voor ondernemers die zich verbonden voelen met goede/maatschappelijke doelen en projecten. Met mijn enthousiaste team van vrijwilligers binnen de Stichting WinWinCompany doe ik mijn uiterste best om bruggen te slaan tussen MKB’ers en ZZP’ers enerzijds en projecten van lokale goede doelen anderzijds. Goed beschouwd zijn wij eigenlijk een soort van makelaar die adviseert, koppelt en ondersteunt.”

“Ons doel, noem het onze missie, is dat onze inzet en de bijdragen van deelnemende ondernemingen zorgen voor een betere positie van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt en dat ondernemers door hun ondersteuning een waardevolle invulling geven aan hun MVO-beleid. Kortom, het is ons doel om echte win-winresultaten te boeken”

Erwin van Rosmalen: nogal bevlogen
Erwin van Rosmalen, 54 jaar, getrouwd en woonachtig in Houten, is de oprichter van de Stichting WinWinCompany en initiatiefnemer van ‘Ja Wij Doen Mee’. Zijn specialismes: verbinder, social entrepreneurship, social intelligence, sales, verandermanagement, trainer, presentator en paardencoach.

Circulaire en inclusieve maatschappij
In de nieuwe economie is het begrip ‘als vanouds’ niet meer van toepassing. Onderzoek toont aan dat klanten steeds meer alleen loyaal zijn ondernemers met een maatschappelijk gezicht en een daadwerkelijke maatschappelijke betrokkenheid. Er is een niet meer te stuiten prachtige ontwikkeling gaande: steeds meer moderne (jonge) ondernemers zetten zich in voor een circulaire maatschappij omdat ze vinden dat we zuinig moeten zijn met onze planeet. Gelijktijdig streven die zelfde ondernemers ook actief naar een inclusieve maatschappij omdat ze vinden dat iedereen gelijke kansen op werk en een zinvol maatschappelijk leven verdient. Stichting WinWinCompany daagt collega-ondernemers (ZZP’er/MKB’ers) uit, inspireert hen en brengt hen in contact met lokale goede doelen zodat gezamenlijk een win-winresultaat wordt behaald.