Project omschrijving

Welkom bij  Omgaanmetgeld.com. Ardi Klokkers is een expert als het gaat om ‘anders’ omgaan met geld. Zijn dienst is een anker voor iedereen die meer rendement wil halen met zijn of haar geld. Sparen levert bijna niets meer op. De spaarrente bij de bank is historisch laag en men verwacht niet dat de rente op korte termijn gaat stijgen. Daarom is beleggen met ondersteuning van het team Omgaanmetgeld.com een interessant alternatief.

Omgaan met Geld is een betrouwbare partner wanneer mensen zoals u en ik grip willen houden op hun financiële toekomst.  Hoe werkt het? U bent zelf ‘in control’.

De financiële Coach kijkt Ardi Klokkers samen met u naar de fondsen die bij uw wensen, doelen en profiel passen.

Met ondersteuning van Omgaanmetgeld.com krijgt u toegang tot een wereld die tot voor kort alleen voor de professionele belegger bereikbaar was

Starten bij Omgaanmetgeld.com of anders gezegd, op een andere manier Omgaan met Geld is werken aan je toekomst. Met dit programma kun je al beleggen vanaf €1,– per dag.

Door te beleggen met Omgaan met Geld bent u ook sociaal verantwoord bezig. Omgaanmetgeld.com ondersteunt stichting WinWinCompany.