WinWinChallenge2018-10-30T14:39:21+00:00

De WinWinChallenge

IK DOE MEE!

Unieke inspiratie/trainingsdag o.a. met para-olympisch kampioen Mustafa Jebari

Durf jij als ondernemer je ‘comfort zone’ te verlaten?

Ondernemen is topsport

Topsport vergt veel voorbereiding en een enorm doorzettingsvermogen. Als er iemand is die ervaring heeft op het gebied van duidelijke doelen stellen, teleurstellingen verwerken, doorzetten, pijn lijden en ondanks alles de onmogelijkste doelen bereiken is het Mustafa Jebari wel. Als para-olympisch rolstoelbasketbal-professional en assistent bondscoach heeft hij bovendien een enorme brok kennis en ervaring op het gebied van coaching en het stimuleren van mensen. Zijn bijzondere kennis en praktijkervaring deelt hij nu, samen met de ervaren business trainer/coach Erwin van Rosmalen, tijdens een unieke inspiratie/trainingsdag.

WinWin Challenge: anders dan anders

Ben jij (eigen) ondernemer en een echte doorbijter? En durf je jouw comfortzone echt te verlaten in een groep met andere ondernemers? Dan is deze unieke inspiratie/trainingsdag iets voor jou. De WinWin Challenge-dag, bestaande uit 2 dagdelen, is bijzonder leerzaam, confronterend, spannend, inspannend en uitdagend. Er valt veel te winnen. Alleen maar saai anderen aanhoren is er niet bij. Je bent gewaarschuwd!

Winnaar worden en blijven

Het programma is volledig gericht op winnen en het (verder) ontwikkelen van je vaardigheden om een winnaar te worden. En nog belangrijker: er een blijven. Topsporters trainen of beginnen aan een wedstrijd met een heel duidelijk doel en een gericht actieplan. In de praktijk zien we dat dat vaak ontbreekt bij ondernemers. Maar al te vaak wordt bij de start wel een ondernemingsplan gemaakt maar sneeuwt men onder door de dagelijkse werkdruk en wordt het beleid niet of nauwelijks bijgestuurd. Waardoor men onnodig kansen mist. Tijdens de WinWin Challenge leren we je hoe je die kansen wel benut.

Hard Succes

Op de weg naar meer zakelijk succes zijn er natuurlijk bijna dagelijks allerlei uitdagingen en vragen. “Hoe ga ik anno 2018 om met de klant?” “Hoe kan ik mijn klanten vasthouden?” “Hoe ga ik om met tegenvallende omzetten en/of een nieuwe concurrent?” “Hoe vind ik een goede balans tussen mijn werk en privé?”

MVO: geven en nemen (krijgen)

Het verhogen van je omzet en winst zijn natuurlijk belangrijke succesfactoren. Maar steeds meer ondernemers vinden dit niet genoeg en willen ook daadwerkelijk maatschappelijk ondernemen en met hun kennis en geld een bijdrage leveren aan de maatschappij door anderen kansen en (opstart)mogelijkheden te bieden. In onze visie is een goed MVO-beleid niet slechts gebaseerd op geven maar op geven en nemen (krijgen). Kortom, je moet ook iets aantoonbaar terugkrijgen voor je tijd- en/of geldinvestering. We vertellen je hoe je dat als ondernemer kunt aanpakken en heel gemakkelijk zelf kunt invullen.

Tijdens deze intensieve en uitdagende dag gaan we diepgaand en soms heel confronterend in op onder meer de volgende thema’s “eigen verantwoordelijkheid nemen”, “ownership”, “omgaan met veranderingen”, “transitie”, ”denken vanuit het hart, werken vanuit gevoel”, “effectiever samenwerken in teams” en “jouw rol binnen de organisatie”.

Traininings/coachingsmethodiek

Ervaringsgericht leren binnen het kader van een wedstrijd (‘Serious business game’).

Think & do outside the box

De verschillende oefeningen zijn zo ontworpen dat wij jou als deelnemende ondernemer uitdagen om echt uit je comfort zone te treden waardoor je leert om anders – en vooral effectiever – te denken en te handelen dan je gewend bent.

Wat heb je te winnen?

 • Volop praktijkgerichte nieuwe inspiratie (zakelijk en persoonlijk)
  Confronterend naar jezelf en je bedrijf kijken.
 • Nieuwe denkkaders en gedragsmogelijkheden aanleren om bestaande en nieuwe zakelijke kansen in te zien. En die te benutten (ondanks de dagelijks terugkerende hectiek).
 • Balans vinden en houden tussen werk en privé (evt. in combinatie met MVO).
 • Teruggave deelnamebedrag van € 99,- en gratis naamsvermelding op www.winwincompany.nl (als jij de WinWin Challenge wint).

Programma WinWinChallenge

 • Data: afhankelijk van het aantal aanmeldingen

 • Locatie: in overleg

 • Tijd: 9.00 – 17.30 uur

 • Lunchpauze: 12.00 – 12.30 uur

 • Kledingadvies: makkelijk zittende vrijetijdskleding

 • Deelnamekosten: € 99,- per persoon (excl. lunch)

 • Aanmelding en betaling: www.winwincompany.nl

Aanvullende Trainingen

 • Sales en Management 

 • Teamontwikkeling

 • Rolstoelbasketbal

 • Leiderschap

 • Paardencoach

 • Individuele coaching

IK WIL ME NU AANMELDEN
Mustafa Jebari
Mustafa Jebari Ervaren trainer/coach
Ervaren trainer/coach met veel praktijk-ervaring in de profsportsector. Heeft gewerkt voor/met diverse non-profit en profit-organisaties. Expertisegebieden: sport management, coaching, leiderschap en interim management. Afgestudeerd aan de Johan Cruyff Academy.
Erwin van Rosmalen
Erwin van RosmalenBusiness trainer/coach
Business trainer/coach met veel ervaring binnen commerciële organisaties
Expertisegebieden: high performance management, coaching, sales, teamontwikkeling en coaching met behulp van paarden.

De WinWin Challenge is een activiteit van Mustafa Jebari in samenwerking met Erwin van Rosmalen/ Stichting WinWinCompany, KvK: 68427743, Regenmeer 2, 3994 JP Houten, Tel. 030-6390014 / 06-86151919, info@winwincompany.nl, www.winwincompany.nl Vermelde prijs is exclusief 21% BTW.